Elemental Herbology

ELEMENTAL HERBOLOGY IS EEN MERK VOOR NATUURLIJKE HUIDVERZORGING EN LICHAAMSVERZORGING DAT STREEFT NAAR ULTIEME HUIDVOEDING.

 

 

Dit doen we door de meest innovatieve ingrediënt-technologie te combineren met natuurlijke
plantaardige ingrediënten om je huid te transformeren en je welzijn te verbeteren.

De Elemental herbology Five element Aromatherapy Bath and shower oil collection zijn douche-en badproducten in één. En dat is best een beetje bijzonder.

Filosofie van het merk

Elemental herbology heeft een bijzondere filosofie. Het merk is namelijk geïnspireerd op de Five element theory uit de Chinese geneeskunde. Deze theorie gelooft dat alles in het leven in evenwicht moet zijn om een perfecte balans te krijgen. De producten zijn gebaseerd op de vijf elementen, namelijk metaal, water, hout, vuur en aarde. Achter elk element zit een eigen speciale geur, maar ook een verhaal. Door je hierin te verdiepen kom je er achter welke elementen, en dus welke producten, passend zijn voor jou en de mood waarin je bent. Je stemming is uiteraard niet elke dag hetzelfde, het is dus mogelijk om te wisselen van producten al naar gelang je stemming of je behoefte, maar bijvoorbeeld ook tijdens de wisseling van seizoenen. Zo kun je dus gedurende het hele jaar prima mixen en matchen met de producten uit de vijf verschillende (geur)lijnen. Ik laat je de Elemental herbology Five element Aromatherapy Bath and shower oil collection zien.